Öröm és boldogság, díjnyertes fotósok lettünk!

Díjnyertes fotós

Sokat gondolkodtunk azon, hogy akarunk-e fotóversenyeken indulni. Bevallottan rossznak tartjuk magunkat abban, hogy kiválasszuk melyik a legjobb képünk. Nyilván vannak objektív technikai paraméterek, amiknek meg kell felelnie a fotónak, és a kompozíciónak is vannak szabályai, de ezen felül már a szubjektivitás mezején mozgunk, ahol mi kicsit idegennek érezzük magunkat.

Aztán egyszer csak történt az, hogy meghirdettek idehaza egy olyan pályázatot (CEWES esküvőifotó pályázat), ahol olyan nemzetközi zsűri hozta a döntést, akik előtt szakmailag nagyon sok szempontból emeljük kalapunkat. És akkor úgy döntöttünk, hogy jó, erre jelentkezni kell, ha másért nem, mert olyan emberektől kaphatunk visszajelzést akiktől tanulunk, inspirálódunk, akiknek – jogosan! – nagy neve van a szakmában, akikre felnézünk. Ha esetleg érdekel, megnézheted kik zsűriztek: https://eskuvoifotopalyazat.hu/zsuri/

Szóval vért izzadva képeket válogattunk, majd pályáztunk és teljesen így a szezon végén teljesen el is feledkeztünk a dologról. Aztán egyszer csak érkezett egy e-mail, hogy döntősök vagyunk. Tessék??? 🙂 Nem kicsit voltunk boldogak! A hab a tortán a díjátadó volt, ahol eredményt hirdettek, hiszen előtte derült ki számunkra is, hogy kb. 300 fotós 1000 pályázati anyaga közül válogattak be minket ide. Wow! 🙂 Mondanunk se kell, eléggé izgultunk, hiszen színpadon adták át a helyezések díjait a Hungexpon rendezett, ezreket vonzó 2017-es CEWES esküvőkiállításon!

S hogy ne húzzuk tovább a dolgot, eláruljuk, hogy végül 4. helyezéssel és egy gyönyörű oklevéllel lettünk gazdagabbak. 🙂 Borzasztóan örülünk ennek, nagyon jó érzés, hogy a csodálatos ügyfeleinken kívül ilyen fantasztikus nemzetközi szakemberek is ennyire magasra értékelték munkánkat. A színpadon pedig együtt állhattunk olyan általunk is sokra tartott hazai kollégákkal, akiket már évek óta követünk és nagyra becsülünk. Egy szónak is száz a vége, jó érzés díjnyertes fotósnak lenni! :))

Mielőtt pedig a lényeget elfelejtenénk, hatalmas köszönet mindenkinek a szorított értünk, illetve külön hála Krisztának és Andrisnak, hogy minket választottak és az ő igazán különleges Nagy Napjukon elkészülhetett a kép, amivel ezt a szép eredményt elérhettük!

S nem is lennénk mi, ha nem hoztunk volna pár képet az eseményről magáról. A színpadi képekért köszönönet a Vamos Wedding Photography-nak!

A díjnyertes képünk:

Esküvőifotózás

Itt pedig éppen nagyon örülünk magunknak:

Díjnyertes fotós

Díjnyertes fotós

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Az itt található képek és tartalmak a Lifeography.hu tulajdonában vannak.