Egy csupa mosoly pár és egy átkacagott délután

Lifeography / Jegyesfotózás / / 0 Comments / Like this

Eszterből és Matyiból olyan szinten árad a spontaneitás és a jókedv, hogy az valami eszméletlen! A jegyesfotózásukat konkrétan végignevették, s velük együtt mi is. 🙂

Szerintünk a képeken is látszik, hogy milyen ritka és különleges dinamika van kettőjük között. Ők azóta már össze is házasodtak és mi voltunk ott a Nagy Napjukon is – már alig várjuk, hogy azokból a képekből is mutathassunk Nektek, mert igazán különleges esküvőt szerveztek maguknak. Addig is jöjjön néhány kedvenc ebből a jegyes sorozatból!

Ha tetszenek a képek, nézd szét a galériánkban is, ahol még több fotót találsz: http://lifeography.hu/galeria/

Kövess minket Facebookon https://www.facebook.com/lifeography.hu/  és Instán is https://www.instagram.com/lifeographyhu/ a legújabb sorozatokért és információkért!

Eszter and Matyi are so unbelievably spontaneous and cheerful people, it is incredibly fun to be working with them. They basically laughed their way through their entire e-session and we could not help but do the same. 🙂 They have a really unique dynamics going on in between them, which is so fun to capture. By the time we write this post they are already married and we had to honor to shoot their wedding too – can not wait to show you guys what a truly special celebration they managed to organize for themselves and their friends and family. But for now let us show you our favorite pics from their engagement session!

If you like our pictures, make sure you check out our galleries here: http://lifeography.hu/galeria/

Also, follow us on Facebook https://www.facebook.com/lifeography.hu/ and Instagramm https://www.instagram.com/lifeographyhu/ to for our latest sessions and news!

 Jegyesfotózás Jegyesfotózás Jegyesfotózás Jegyesfotózás

Vélemény, hozzászólás?

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Az itt található képek és tartalmak a Lifeography.hu tulajdonában vannak.