Blog

13 nov

Öröm és boldogság, díjnyertes fotósok lettünk!

Lifeography / Egyéb, Esküvőfotózás, Esküvőkiállítás / / 0 Comments

Sokat gondolkodtunk azon, hogy akarunk-e fotóversenyeken indulni. Bevallottan rossznak tartjuk magunkat abban, hogy kiválasszuk melyik a legjobb képünk. Nyilván vannak objektív technikai paraméterek, amiknek meg kell felelnie a fotónak, és a kompozíciónak is vannak szabályai, de ezen felül már a szubjektivitás mezején mozgunk, ahol mi kicsit idegennek érezzük magunkat.
Read more

21 Júl

Egy fantasztikus nap teli örömkönnyekkel, meghatódottsággal és önfeledt pillanatokkal

Lifeography / Esküvőfotózás / / 0 Comments

Hajni és Tomi esküvőjét már nagyon vártuk, hiszen a jegyesfotózásuk (képek itt: http://lifeography.hu/2017/02/10/hajni-es-tomi-jegyesfotozas/ ) után már tudtuk, nagyon hálás feladat őket fotózni. 🙂 Általában ilyenkor a Nagy Nap még felül szokta múlni minden pozitív várakozásunkat és most sem volt ez másként, hiszen egymást érték a fotós számára igazi kincset érő gyönyörű momentumok.
Read more

02 jún

Egy posztapokaliptikus jegyesfotózás margójára

Lifeography / Jegyesfotózás / / 0 Comments

Ebben a pusztuló világban csak a szerelem örök…. 🙂  Anett és Tibi kifejezetten indusztriál jellegű környezetben szerettek volna fotózkodni, így végül egy ipartelepen, illetve hegytetőn készültek képeik. Szerintünk szinte filmszerű hangulata van ezeknek a helyeknek, rengeteg gyönyörű nyers és lepusztult részlettel, ami fantasztikusan keretezte azokat az érzelmeket, ami a fotókon is süt erről a szép párról. Szeretjük, mikor ilyen formabontó igénnyel érkeznek hozzánk és a képeket látva azt gondoljuk, nem csak elképzelés szintjén volt szuper ötlet ilyen helyeken jegyesfotózkodni! 😉 Nézzétek csak!

Read more